Strategii de Negociere

 

 

 

Curs practic dedicat tuturor departamentelor unei organizații și mai ales Marketing și Vânzare

Despre cursul nostru

Asociatia de Venture Capital din Europa (EVCA.eu) cerceteaza, monitorizeaza si are un rol important in definirea unui cadru legal la nivel european pentru investitiile din domeniul privat de tip Venture Capital si Private Equity (VC&PE).

Imaginea urmatoare sumarizeaza numarul de investitii VC&PE facute in ultima perioada in Europa.

Plecand de la aceast snap-shot, imaginati-va numarul de negocieri ce au loc pentru ca aceste investitii sa aibe loc. Imaginati-va cate reusesc din prima si cate nu se concretizeaza si apoi incercati sa va imaginati efortul necesar pentru fiecare negociere in parte. Numerele ar putea sa va surprinda si cu buna seama ati avea dreptate.

 

Negocierea este un aspect important in realizarea unei afaceri, incheierea unei tranzactii sau a unui contract. Pentru a fi pregatiti in procesul de negociere trebuie sa ii cunoastem etapele si importanta lor. In acest mod vom fi pregatiti pentru a face fata negocierilor cu partenerii de afaceri.

Va propunem un curs practic și interactiv orientat numai catre negociere care să va ajute dezvoltati această competență fundamentala si necesara in viata personala si business – negocierea.

Acest curs folosește o combinație de studii de caz, materiale scrise și video pentru a ajuta participanții să înțeleagă:

 • Rolul negocierilor într-o tranzactie
 • Ce este o negociere si cum se desfasoara
 • Aspectele importante legate de participantii in negociere si ce sa caute in partenerii de negociere
 • Care sunt cele mai bune practici de negociere
 • Cum sa identifice cele mai importante aspecte intr-o vanzare si negociere

In plus vor afla si aspecte legate de:

 • Creșterea gradului de conștientizare asupra negoicierii analizand comportamentul si presupunerile de negociere – ale noastre si partenerilor
 • Asigurarea unui cadru de concepte-cheie in negociere
 • Examinarea legaturilor dintre gândire, acțiune și rezultate
 • Dezvoltarea abilităților eficiente de negociere in faza de pregătire si negociere conducand la optimizarea rezultatelor

Participantii vor obtine o imagine clara in cele mai bune practici necesare in procesul de negociere.


Structura cursului

Metoda noastra de training combina o parte teoretica si una practica cu exercitii de negociere adevarate si implementate imediat. Echipa noastra a facut cercetare considerabila si continuu imbunatateste studiile de caz folosite pe durata cursului cu scopul clar de a articula perfect strategia de negociere a fiecarui participant.

Avand la baza experienta noastra de business de peste 20 de ani, va oferim mai jos cea mai buna structura a unui curs de negociere, pentru membrii organizatiei fiecarei companii:

Introducere
 • Introducerea cursului, a obiectivelor
 • Viziunea dvs legata de negociere
Ce este negocierea si importanta procesului de negociere - Teorie (1 h)
 • Componentele teoretice ale negocierii
 • Strategi de negociere
 • partenerii in negociere – tipuri, tacticile si strartegiile acestora
 • Modele de negociere eficace
Exercitii practice (2 h)
 • Studii de caz
 • Dezbaterea rezultatelor studiilor de caz
 • Intrebari si Raspunsuri
Aspecte practice privind negocierea (1h)
 • Ancore
 • Interese si pozitii
 • Alternative si zone de negociere
 • Adaugarea de valoare intr-o tranzactie prin negociere
 • Modele de lucru practice folosite in procesul de negociere
Exercitii practice (2 h)
 • Studii de caz folosind tehnicile de mai sus
 • Dezbaterea rezultatelor studiilor de caz
 • Intrebari si Raspunsuri & feedback
Discutii, clarificari si concluzii

Ce probleme rezolvă si cum va ajută cursul nostru

Cu participarea la acest curs veti obtine o structura precisa si completa legata de ce este o negociere si cum trebuie structurata aceasta pentru a crea valoare si a reusi in tranzactiile propuse pe termen lung.

Reusiti astfel sa aliniati cunostiintele dvs cu cele mai noi practici folosite in domeniu si care astfel vor spori afacerile dvs.

Prin cursul nostru, eliminati  intamplarea din planurile de afaceri etapele negocierii si luati masuri pentru executarea negocieri considerand aspectele importante pentru dvs.

Participantii la curs vor obtine o structura precisa pentru realizarea si executarea unei negocieri si vor invata practice etapele necesare pregatirii si executarii unei negocieri cu partenerii de afaceri.

Cui ne adresăm

Ne adresam in general oamenilor de afaceri, membrilor echipelor de vanzari, comerciale, si de operatiuni dintr-o companie. La fel de bine procesul de negociere ii vizeaza si pe Managerii de proiecte, managerii de departamente, si bordul director al firmelor.


Ce spun clienții noștri despre curs

“Am inteles ca o negociere nu este un proces singular si ca negociem in permanenta. Acest curs ma ajutat sa inteleg aspectele unui process de negociere si cum trebuie sa adresez fiecare aspect in parte. Mi-a placut in mod deosebit partea practica cu studiile de caz si exercitiile practice, si am inteles cum trebuie sa procedez de acum inainte. Superb realizat – Multumesc”

M.M.

Avocat, Baroul de avocati Timisoara

“Am inteles mult mai bine cum sa fac o negociere. Am asteptat cu nerabdare studiile de caz. M-a surprins cat de reale au fost exercitiile si prin dezbatere am inteles in sfarsit ca negocierea este legata de ambele parti si nu numai des ceea ce vreau eu! Recomand cu mare caldura”

Dragos Gh.

Eta 2 U

“Acest curs de negociere mi-a fost foarte util atât pentru profesia mea (IT customer support), cât și în viața socială și personală. Mi-a placut foarte mult!”

Gerlinde Mihat

Customer Support Manager, ACI

“Cursurile la care am participat m-au ajutat să descopăr și să dezvolt acel stil propriu de negociere care să îmi aducă succes în orice vanzare, urmărind în același timp și satisfacția clientului.”

Monica Carpea

Vânzări, Ultramarin

“Cursul, Exercitiile, informatiile primite, trainierii – Toate Grozave!”

Toma Grozavescu

Growth Hacker, Fondator, Smarters.ro

“Excelent mod de prezentare, bine realizat si exercitii grozave”.

Vadim C.

Syneto.eu

Suntem bucurosi sa va raspundem la intrebari si clarificari legate de cursul nostru.

Va rugam sa ne contactati pentru mai multe informatii:

Sau ne puteți scrie prin formularul de mai jos:

Numele tau
Adresa de email
Număr de telefon
Compania/Organizația
Subiect
Oras de Resedinta
Ce cursuri va intereseaza in mod special?
Mesajul tău

Va multumim pentru interes si  pentru achizitionarea  cursului nostru!