Lotus21 Investments & Associates. Încântați de cunoștință.

Lotus21 Investments & Associates este materializarea experienței de peste 15 ani în domeniul investițiilor financiare a fondatorului companiei, MBA Sebastian Ivan.

Punem în sprijinul clienților noștri atât cunoștințele și abilitățile asimilate în timpul carierei profesionale, cât și parteneriate cu specialiști din domenii diferite, pentru a oferi soluții complete și sustenabile.

Principalul nostru pilon de activitate îl reprezintă consultanța în management unde lucrăm îndeaproape cu clienții noștri pentru a analiza stadiul în care se află afacerea lor, încotro trebuie să meargă și cum putem ajunge acolo.

În plus față de acestea, oferim și servicii conexe pentru a ne ajuta clienții să-și atingă obiectivele. Venim cu o ofertă de cursuri ce ajută clienții să-și dezvolte competențe esențiale în business: vânzări, negociere, leadership, productivitate etc. De asemenea, cursurile și serviciile de consultanță pot fi complementate cu sesiuni de coaching 1-la-1 pe diferite teme.

Lotus21 Investments e despre abilități practice, capacitate analitică și de previziune. Serviciile pe care le oferim au ca și fundament o experiență reală, de mai bine de 15 ani, în mediul de business.

Soluțiile noastre se bazează pe însușirea conceptelor cheie ce duc la construirea unei afaceri de succes: gândire strategică, experiență, înțelegerea pieței, finanțe, cercetare și dezvoltare.

Sebastian Ivan

Ing. MBA Sebastian Ivan

Peste 15 ani de experiență internațională în Management, New Product Introduction și Business Development  – IT&C în Europa, SUA (Bell Labs), Canada, Asia- Pacific.

Peste 5 ani experiență în antreprenoriat – training, consultanță, advisor – în domeniile IT&C, Construcții, Turism, Farmaceutică, FMCG.

Co-autor al lucrării “Starting up a Venture Capital in Romania”.

Diplome obținute:

  • Negotiation and Conflict management de la CMPartners US
  • Senior Management Executive development Program de la Insead France
  • Leadership in High Performance Global Teams and Advanced Negotiation Skills de la Insead France
  • Solving Complex Problems de la Delft Holland
  • MBA – Manchester Business School 2009-2011

 

Ing. Jeanina Ivan

Peste 13 ani de experiență internațională în Europa și Asia Pacific în vânzări, negociere, business development și Product Line Manager.

Peste 5 ani experiență în antreprenoriat – training, consultanță, în domeniile IT&C, Construcții, Turism, Farmaceutică, FMCG.

Peste  500 de proiecte tehnice și non-tehnice în peste 30 de țări.

Peste 200 de cursuri tehnice pentru echipe și nenumărate prezentări de produse și servicii clienților.

Diplome obținute:

  • Computer Science – Politehnica University of Timisoara (1998)
  • Powerful Presentation Skills de la EQ Communications Australia (2010)
  • Solving Complex Problems de la Delft Holland (2013)
  • LWT – Lead Without a Title (2015)
  • User Innovation de la MIT US

De asemenea, din echipa noastră de consultanți și colaboratori mai fac parte:

Vânzări și Strategie – MBA Dennis Damer – Și-a petrecut ultimii 13 ani lucrând în domeniul IT&C în Shanghai, China. Are o experiență dovedită în vânzări și managementul oamenilor, având un background în integrarea hardware și software pentru întreprinderi. Ultimele sale proiecte includ Deutsche Telekom T-System unde s-a alăturat în 2007 ca și Key Account Manager pentru China.

Management Strategic – Dr. Alexandru Roja – Este profesor de Management în cadrul Facultății de Economie și de Administrare a Afacerilor în cadrul Universității de Vest din Timișoara. Este un expert în Management Strategic, Administrarea Afacerilor, Managementul Afacerilor Internaționale, Inovare în Management și Antreprenoriat.

Consultant Strategic IT&C – Ing. Raul Ciotescu – Este un senior software developer cu mai mult de 18 ani de experiență profesională. Este co-fondator Netzinkubator, companie ce face research și dezvoltare pentru componente software și hardware, specializată în soluții mobile complexe și aplicații web.

Consultant Strategic IT&C – Dr. Alexandru Iovanovici – Este asistent de cercetare la ACSA (Advanced Computer Computing Systems and Architecuress Lab) în Timișoara. Lucrează în domeniul computerelor reconfigurabile și bio-inspirate. Momentan face cercetare asupra unei abordări bio-inspirate pentru managementul Internet of Things. Este fondatorul comunității Arduino din România.

Marketing și Growth Hacking – Toma Grozăvescu – Ajută companiile mici și medii să crească folosind metode disruptive de a face marketing. Are mai multe acreditări în marketing, precum Google Qualified Individual și Inbound și este unul din promotorii Growth Hacking-ului în România fiind fondatorul Smarters România.